Type to search

enEquip sempre compromesa amb la seguretat i la salut

9 d'agost de 2021

A enEquip la seguretat i la salut del nostre equip de professionals i de les persones usuàries que atenem és la nostra gran prioritat. Durant tota la pandèmia hem fet una feina molt important de prevenció que suposa un important esforç, però que és inherent al nostre irrenunciable compromís de posar les persones al centre del projecte.

Seguim apostant per la realització periòdica de test als treballadors.

Malgrat la vacunació a les Balears ja ha arribat a totes les franges de edat, i els percentatges de vacunació actuals generen optimisme, des d’enEquip seguim creient i apostant per la importància dels tests de detecció, de forma continua, com l’única fórmula perquè els nostres equips de professionals segueixin realitzant el seu treball, de forma segura per elles i les persones de l’entorn, minimitzant al màxim possible el risc de contagi.

Des de l’inici de la pandèmia, a enEquip hem invertit i efectuat proves de detecció de la Covid, per tal de salvaguardar la salut de les persones professionals i usuàries que atenem. Els i les infermers que treballen a enEquip, realitzant aquestes proves de detecció de la COVID-19, són sanitaris amb una llarga trajectòria professional; més de 10 anys d’experiència. Treballen gestionant i realitzant els test a tots els serveis que l’empresa desenvolupa a Mallorca, però també a altres illes de les Balears, com Eivissa i Menorca. Gràcies a la seva feina i dedicació, fins avui s’han fet més dún miler de proves als nostres treballadors.

El treball d’aquests infermers i infermeres ha estat intens, a causa de la gran quantitat de serveis que enEquip presta a totes les illes; però gràcies a ell, i a l’esforç d’enEquip en adquirir i facilitar les proves, hem pogut reduir els riscs i protegir el més important, la salut de les persones.

Totes les mesures de protecció, des del primer moment.

Realitzar proves de detecció a la plantilla i a les persones usuàries dels serveis que gestionem és només una de les moltes mesures que des d’enEquip hem adoptat, des del començament de la crisi sanitària.

Primer va ser l’adquisició i el lliurament de material higiènic i sanitari, com mascaretes, guants, bates, ulleres, bussos de protecció, entre altres.  Això juntament amb la formació continuada i específica realitzada per l’equip de Prevenció de Riscos Laborals, perquè els equips comptessin amb les eines i el coneixement per saber com actuar, treballar i protegir-se en les diferents situacions i casuístiques de cada servei..

Aquesta pandèmia ens deixa molts canvis, reflexions i conseqüències, però el nostre compromís amb la salut i la seguretat segueix inamovible. Com el primer dia, sempre posarem tots els nostres mitjans per protegir el més important, les persones.