Type to search

La neteja de les instal.lacions de l’estació intermodal de Palma, una infraestructura clau per la mobilitat

29 de desembre de 2020

La pandèmia ha posat en valor el treball de col·lectius professionals que fan una labor invisible.

Invisible perquè moltes vegades la seva feina no es veu, però sí hi és, i això és una de les coses que més hem de valorar i agrair.
Els equips de neteja fan una labor imprescindible que contribueix a la seguretat dels ciutadans. Fent una mirada a aquests professionals, s´ha de dir que donen un servei a la societat que s’ha evidenciat com a determinant per a frenar l’expansió del virus. Una tasca que no sols s’ha intensificat en els centres sanitaris, sinó també en espais amb alta concentració de persones, com el transport públic.

enEquip gestiona la neteja de l’estació intermodal de Palma.

L’estació intermodal és una infraestructura clau en la mobilitat de l´illa de Mallorca. Les persones de enEquip que hi treballen s´han adaptat als nous protocols, per a garantir la desinfecció més exhaustiva de les instal·lacions de l’estació. Netegen l’accés a l’estació i a la resta de la planta -1 (amb l’excepció de la zona d’SFM) i la planta -2 (la zona de la dàrsena d’autobusos).
Amb l’arribada sobrevinguda del coronavirus, al principi va costar adaptar-se als canvis. Però poc a poc amb informació adient, formació específica i els recursos materials i de protecció necessaris, el servei funciona per tal de garantir la seguretat dels passatgers, però també de tots i totes les treballadores.
Des de enEquip celebrem que, aquest any singular, s’hagi començat a destacar la labor d’una professió poc visible, que sempre és fonamental, més en pandèmia. Per això, sempre treballarem per brindar un servei de neteja amb les màximes garanties d’efectivitat, qualitat i seguretat.

Testimoni encarregada de neteja del torn de tarda.

Na Maria explica que durant el confinament van aprofitar per fer una neteja en cura de tots els espais: sotils, panells… No van deixar cap racó sense desinfectar en profunditat.
Emocionada relata com rebre una carta del Director d´enEquip, donant a tot l´equip de treball l’enhorabona, les va alegrar moltíssim, ja que va posar en valor la seva feina que fan amb tanta dedicació i esforç.
A enEquip sabem que es imprescindible que els caps agraeixin l´esforç als treballadors com a mesura incentiva i de reconeixement.
“L’estació intermodal és un punt de encontre, situat al centre de la ciutat, on pots trobar-te des de un misser que van a fer feina, fins a persones sense llar” Tothom comparteix aquest espai com explica na Maria, un espai multi social i multicultural. Totes les persones poden accedir als serveis de l’estació i elles fan feina per totes i cada un a d’aquestes persones per igual.