Type to search

Neteja d’edificis amb aigua osmotitzada: una alternativa compromesa amb el medi ambient

15 de desembre de 2021

L’osmosi és un mètode natural, que permet obtenir aigua de la millor qualitat sense necessitat d’utilitzar cap mena de producte químic. Gràcies al moviment de molècules a través d’una membrana semipermeable, s’aconsegueix un aigua molt més pura, que resulta una alternativa excel·lent per a la neteja d’edificis.

Eficiència i compromís.

A enEquip estem fermament compromesos amb el medi ambient i orientem les nostres activitats cap a la sostenibilitat i la cura de les generacions futures.
La neteja amb aigua osmotitzada, no només proporciona grans avantatges pel que fa a les tasques de neteja professional d’edificis, sinó que evita la utilització de detergents o químics, respectant el medi ambient i contribuint a la conservació de les superfícies tractades.
Al seu torn, els sistemes d’aigua pura són ideals per a netejar de forma molt més ràpida i eficient, alhora que eviten emprar plataformes de treball com ara escales o elevadors per arribar a zones de gran altitud.

Més confort i seguretat.

Gràcies a la utilització de perxes, la neteja amb aigua osmotitzada pot dur-se a terme en alçades de fins a 30 metres des del sòl, d’una manera completament segura per a l’equip de professionals que la fan servir, alhora que disminueix la seva sobrecàrrega i tensió muscular.